Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jednogarnkowe, szybkie, tanie i proste, z kurczakiem warzywami i głównym składnikiem, jakim jest kapusta.
Cebulę, kiełbasę i pierś z kurczaka kroimy w kostkę. Pierś przyprawiamy solą i pieprzem, wlewamy oliwę i wrzucamy do garnka, podsmażamy, a następnie dodajemy kiełbasę oraz cebulę.
Marchewkę i pieczarki kroimy w paseczki i po kolei dodajemy do garnka kolejne składniki.
Kostki rosołowe rozpuszczamy w 2 litrach ciepłej wody, dodajemy ketchup, przygotowany bulion wlewamy do garnką z resztą składników.
Gotujemy do miękkości ok. 1 godziny. Na koniec doprawiamy solą i pieprzem do smaku oraz dodajemy majeranku.
WSKAZÓWKI
-Pamiętajmy aby co 10 minut dodawać kolejne składniki aby miały one czas się podsmażyć.
Kiełbasa zrobiona jest z golonki wieprzowej, boczku oraz łopatki wieprzowej....
Odsłon: 39
Świetna alternatywa dla mięsnych burgerów. Inspiracją są smaki azjatyckie, al...
Odsłon: 17
W sezonie cukiniowym warto wykorzystać te pyszne i wartościowe warzywo, u mni...
Odsłon: 319
Pyszny i puszysty sernik na kruchym cieście z polewą czekoladową idealny na r...
Odsłon: 467
Makaron z mięsem i sosem pomidorowym to doskonała propozycja na szybki, smacz...
Odsłon: 140
Kiełbasa zrobiona jest z golonki wieprzowej, boczku oraz łopatki wieprzowej....
Odsłon: 39
Świetna alternatywa dla mięsnych burgerów. Inspiracją są smaki azjatyckie, al...
Odsłon: 17
W sezonie cukiniowym warto wykorzystać te pyszne i wartościowe warzywo, u mni...
Odsłon: 319
Pyszny i puszysty sernik na kruchym cieście z polewą czekoladową idealny na r...
Odsłon: 467
Makaron z mięsem i sosem pomidorowym to doskonała propozycja na szybki, smacz...
Odsłon: 140
Składniki
Cebulę, kiełbasę i pierś z kurczaka kroimy w kostkę. Pierś przyprawiamy solą i pieprzem, wlewamy oliwę i wrzucamy do garnka, podsmażamy, a następnie dodajemy kiełbasę oraz cebulę.
Marchewkę i pieczarki kroimy w paseczki i po kolei dodajemy do garnka kolejne składniki.
Kostki rosołowe rozpuszczamy w 2 litrach ciepłej wody, dodajemy ketchup, przygotowany bulion wlewamy do garnką z resztą składników.
Gotujemy do miękkości ok. 1 godziny. Na koniec doprawiamy solą i pieprzem do smaku oraz dodajemy majeranku.
WSKAZÓWKI -Pamiętajmy aby co 10 minut dodawać kolejne składniki aby miały one czas się podsmażyć.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Burger z łososiem i wasabi mayo
Dania główne
Pierogi z kaszą jaglaną i serem
Dania główne
Naleśniki mięsno- warzywne
Dania główne
Pierogi z białym serem i jabłkami
Burger z łososiem i wasabi mayo
Świetna alternatywa dla mięsnych burgerów. Inspiracją są smaki azjatyckie, al...
Odsłon: 17
Pierogi z kaszą jaglaną i serem
Ten przepis szczególnie warto wypróbować, pierogi smakują wybornie.
Odsłon: 77