Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do obiadu, polecam bo jest smaczna:)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4948
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13378
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5829
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7514
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4948
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13378
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5829
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7514
Składniki
Kapuste szatkujemy i gotujemy w garnku. Gdy bedzie pół miekka wylewamy nadmiar wody pozostawiając na dnie garnka.
Dodajemy cebulę pokrojoną w kostkę pomidory z puszki, ziarenka kminku i dusimy pod przykryciem co jakiś czas mieszając. Gdy kapusta bedzie miekka dodajemy mąkę i mieszamy i pozostawiamy na ogniu ok 5 min.Doprawiamy solą, pieprzem, vegeta. Smacznego