Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mięsko zarówno na ciepło jak i na zimno do kanapek.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4281
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416971
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4281
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416971
Składniki
Z oleju i przypraw zrobić zaprawę,natrzeć nimi karczek i zostawić na noc w lodówce. Na drugi dzień ,dajemy do naczynia żaroodpornego wraz z tym sokiem jaki powstał po zaprawieniu,pieczemy około 1 godz.pod przykryciem. Następnie odkrywamy i zapiekamy na rumiano. Pieczemy w 180st. Można podać na gorąco do obiadu,mnie najbardziej smakuje na zimno do kanapek.
Polecam i smacznego życzę.