Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mięsko zarówno na ciepło jak i na zimno do kanapek.
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony zielonymi...
Odsłon: 23
Dziś przychodzę do Was z propozycją na ciasto, które uwielbiam. Ciasto jest k...
Odsłon: 3690
Pyszny blok czekoladowy w wersji fit z pistacjami, żurawiną, suszonymi śliwka...
Odsłon: 981
W lodówce miałam ser, którego termin ważności dobiegał końca, zostało mi też...
Odsłon: 165
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony zielonymi...
Odsłon: 23
Dziś przychodzę do Was z propozycją na ciasto, które uwielbiam. Ciasto jest k...
Odsłon: 3690
Pyszny blok czekoladowy w wersji fit z pistacjami, żurawiną, suszonymi śliwka...
Odsłon: 981
W lodówce miałam ser, którego termin ważności dobiegał końca, zostało mi też...
Odsłon: 165
Składniki
Z oleju i przypraw zrobić zaprawę,natrzeć nimi karczek i zostawić na noc w lodówce. Na drugi dzień ,dajemy do naczynia żaroodpornego wraz z tym sokiem jaki powstał po zaprawieniu,pieczemy około 1 godz.pod przykryciem. Następnie odkrywamy i zapiekamy na rumiano. Pieczemy w 180st. Można podać na gorąco do obiadu,mnie najbardziej smakuje na zimno do kanapek.
Polecam i smacznego życzę.