Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowite mięsko. Soczyste, pachnące.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2508
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 1062
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1382
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2508
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 1062
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1382
Składniki
Karkówkę dokładnie umyć, osuszyć i natrzeć ziołami i solą. Posmarować mieszanką musztardy z miodem. Umieścić w naczyniu żaroodpornym z przykryciem. Obłożyć pokrojonymi na połówki szalotkami. Zostawić w lodówce na dwie godziny. Następnie umieścić naczynie w piekarniku nagrzanym do 180 stopni na 1 godzinę 15 min. Gorące mięso doskonale pasuje do obiadu, a już schłodzone można pokroić na kanapki. Smacznego