Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza marynata do karkówki. Dzięki takiemu zestawieniu składników mięso po ugrillowaniu jest niesamowicie delikatne, aromatyczne i soczyste w środku. Podstawowym składnikiem jest oczywiście keczup, który wzbogacamy o smak ziół i przypraw.
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 738
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1047
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 231
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2776
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 738
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1047
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 231
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2776
Składniki
Ząbki czosnku obieramy i kromy na cienkie plasterki, ostrą papryczkę również kroimy w paski lub kostkę.
Do miski przekładamy keczup, dodajemy miód, czosnek, ostrą papryczkę, majeranek, sól i pieprz. Składniki mieszamy.
Plastry karkówki delikatnie rozbijamy tłuczkiem. Każdy kawałek mięsa wkładamy do miski i obtaczamy w przygotowanym sosie. Karkówkę trzymamy w marynacie przez około godzinę. Po tym czasie mięso jest gotowe do grillowania.