Do góry

Dania główne Przepis na:

Karkówka w panierce z chipsów

Karkówka w panierce z chipsów

Autor:

Przepisów i artykułów: 2121 Ocena: 47373

Dodano:

Odsłon: 2331

:) Wersja mid

Składniki

  • 2 porcje karkówki (kotlety)
  • opakowanie ulubionych chipsów
  • bułka tarta
  • jajko
  • olej słonecznikowy do smażenia
  • sól ,pieprz
1-2 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Chipsy zmieliłem na najmniejszych oczkach w maszynce do mięsa. Wymieszałem z bułką tartą (panierka ma być sypka). Karkówkę z obu stron oprószyłem solą i pieprzem. Obtoczyłem w panierce ,rozmąconym jajku i jeszcze raz w panierce. Smażyłem z obu stron na rumiano.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

panka 06 lutego 2014 Super pomysł, wykorzystam na bank! Pozdrawiam :)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Ewaaa 05 lutego 2014 dobre, ale jak dla mnie to zbyt mid ;))), spróbuję zrobić taką panierkę do kurczaka lub schabu

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń