Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 1159
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1640
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1112
Polecam.
Odsłon: 1159
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1640
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1112
Składniki
Chipsy zmieliłem na najmniejszych oczkach w maszynce do mięsa. Wymieszałem z bułką tartą (panierka ma być sypka). Karkówkę z obu stron oprószyłem solą i pieprzem. Obtoczyłem w panierce ,rozmąconym jajku i jeszcze raz w panierce. Smażyłem z obu stron na rumiano.