Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 342
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 534
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 741
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 342
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 534
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 741
Składniki
Borowiki namoczyć. Karkówkę wyporcjować na dwa kotlety ,przysmażyć na suchej patelni z obu stron. Cebule obrać ,pokroić w talarki ,poddusić na smalcu ,wrzucić karkówkę dodając namoczone grzyby wraz z wodą. Dusić na wolnym ogniu ,aż do odparowania nadmiaru płynu. Doprawić solą i pieprzem.