Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 30422
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2256
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 30422
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2256
Składniki
karkówkę pokroic w dośc grybe plastry,lekko rozbić
plastry mięsa posolić majerankiem i pieprzem
na patelni rozgrzać olej i smazyc mięso na rumiano
do mięsa wrzucic pokrojoną cebulę i pieczarki,podlac wodą (3/4 szklanki),dodac troche maggi,przykryc patelnie i dusic na wolnym ogniu ( ok.20 minut)
podawac z ugotowana na sypko kaszą gryczaną i chlodnikiem z kwaszonych ogórków