Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karkówka pieczona jest bardzo smaczna, wilgotne, soczyste mięsko, a z takimi dodatkami to chyba nie muszę zachwalać, radzę zrobić :)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2093
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421359
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2053
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2093
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421359
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2053
Składniki
Karkówkę natrzeć przyprawami, nacinać nożem wgłębienia i w nie wkładać czosnek i orzechy w całości, morele w połówkach. Mięso umieścić w worku do pieczenia, wlać wino i dodatkowo 1/4 szklanki wody, zamknąć, ponakłuwać worek i wstawić do piekarnika na 2,5 godziny, piec w temperaturze 170, po godzinie zwiększyć do 180 stopni.