Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso przygotowane w ten sposób jest niezwykle kruche i soczyste.
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5744
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 5514
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 239
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5744
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 5514
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 239
Składniki
Kapustę posiekaj, dodaj do nie pokrojoną w kostkę i podsmażoną cebulę. Dodaj ziele i liście laurowe. Zalej szklanką bulionu. Gotuj przez pół godziny. Mięso lekko rozbij, posól i popieprz z każdej strony. Obtocz w mące. Przesmaż na patelni. Naczynie wysmaruj tłuszczem. Wyłóż połowę kapusty, przykryj mięsem. Wyłóż resztą kapusty. Śmietaną wymieszaj z mąką. Wylej na danie. Piecz przez pół godziny w 200 stopniach C.