Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso przygotowane w ten sposób jest niezwykle kruche i soczyste.
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7746
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2933
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1118
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1165
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7746
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2933
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1118
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1165
Składniki
Kapustę posiekaj, dodaj do nie pokrojoną w kostkę i podsmażoną cebulę. Dodaj ziele i liście laurowe. Zalej szklanką bulionu. Gotuj przez pół godziny. Mięso lekko rozbij, posól i popieprz z każdej strony. Obtocz w mące. Przesmaż na patelni. Naczynie wysmaruj tłuszczem. Wyłóż połowę kapusty, przykryj mięsem. Wyłóż resztą kapusty. Śmietaną wymieszaj z mąką. Wylej na danie. Piecz przez pół godziny w 200 stopniach C.