Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso przygotowane w ten sposób jest niezwykle kruche i soczyste.
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 20823
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9543
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2095
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4096
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 722
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 364
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 20823
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9543
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2095
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4096
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 722
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 364
Składniki
Kapustę posiekaj, dodaj do nie pokrojoną w kostkę i podsmażoną cebulę. Dodaj ziele i liście laurowe. Zalej szklanką bulionu. Gotuj przez pół godziny. Mięso lekko rozbij, posól i popieprz z każdej strony. Obtocz w mące. Przesmaż na patelni. Naczynie wysmaruj tłuszczem. Wyłóż połowę kapusty, przykryj mięsem. Wyłóż resztą kapusty. Śmietaną wymieszaj z mąką. Wylej na danie. Piecz przez pół godziny w 200 stopniach C.