Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso przygotowane w ten sposób jest niezwykle kruche i soczyste.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2068
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17935
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1957
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2068
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17935
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1957
Składniki
Kapustę posiekaj, dodaj do nie pokrojoną w kostkę i podsmażoną cebulę. Dodaj ziele i liście laurowe. Zalej szklanką bulionu. Gotuj przez pół godziny. Mięso lekko rozbij, posól i popieprz z każdej strony. Obtocz w mące. Przesmaż na patelni. Naczynie wysmaruj tłuszczem. Wyłóż połowę kapusty, przykryj mięsem. Wyłóż resztą kapusty. Śmietaną wymieszaj z mąką. Wylej na danie. Piecz przez pół godziny w 200 stopniach C.