Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis na pyszne mięso, które robi się samo
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 541
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16809
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 562
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 541
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16809
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 562
Składniki
1. karkówkę pokroić na kotlety, lekko pobić, doprawić solą, przyprawą do karkówki i sosem sojowym, pokropić olejem, odstawić (najlepiej na całą noc), 2. cebulę, czosnek i paprykę pokroić, w naczyniu do zapiekania ułożyć na dnie warstwę warzyw, na to kotlety, na wierzch znów warzywa, 3. koncentrat rozrobić z wodą, lekko posolić, dodać chili, sosem zalać mięso, piec w piekarniku ok 2 godz w 175-180 st, podawać z ryżem lub ziemniakami smacznego