Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis na pyszne mięso, które robi się samo
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 140
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 76
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 144
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 140
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 76
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 144
Składniki
1. karkówkę pokroić na kotlety, lekko pobić, doprawić solą, przyprawą do karkówki i sosem sojowym, pokropić olejem, odstawić (najlepiej na całą noc), 2. cebulę, czosnek i paprykę pokroić, w naczyniu do zapiekania ułożyć na dnie warstwę warzyw, na to kotlety, na wierzch znów warzywa, 3. koncentrat rozrobić z wodą, lekko posolić, dodać chili, sosem zalać mięso, piec w piekarniku ok 2 godz w 175-180 st, podawać z ryżem lub ziemniakami smacznego