Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis na pyszne mięso, które robi się samo
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1150
Kuchnia szwedzka jest w Polsce stosunkowo mało znana, ale każdy, kto kiedykol...
Odsłon: 112
Masz ochotę zrobić najlepszy domowy pasztet drobiowy? Wbrew pozorom, nie jest...
Odsłon: 10601
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1150
Kuchnia szwedzka jest w Polsce stosunkowo mało znana, ale każdy, kto kiedykol...
Odsłon: 112
Masz ochotę zrobić najlepszy domowy pasztet drobiowy? Wbrew pozorom, nie jest...
Odsłon: 10601
Składniki
1. karkówkę pokroić na kotlety, lekko pobić, doprawić solą, przyprawą do karkówki i sosem sojowym, pokropić olejem, odstawić (najlepiej na całą noc), 2. cebulę, czosnek i paprykę pokroić, w naczyniu do zapiekania ułożyć na dnie warstwę warzyw, na to kotlety, na wierzch znów warzywa, 3. koncentrat rozrobić z wodą, lekko posolić, dodać chili, sosem zalać mięso, piec w piekarniku ok 2 godz w 175-180 st, podawać z ryżem lub ziemniakami smacznego