Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis na pyszne mięso, które robi się samo
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10672
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4795
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9102
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1347
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10672
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4795
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9102
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1347
Składniki
1. karkówkę pokroić na kotlety, lekko pobić, doprawić solą, przyprawą do karkówki i sosem sojowym, pokropić olejem, odstawić (najlepiej na całą noc), 2. cebulę, czosnek i paprykę pokroić, w naczyniu do zapiekania ułożyć na dnie warstwę warzyw, na to kotlety, na wierzch znów warzywa, 3. koncentrat rozrobić z wodą, lekko posolić, dodać chili, sosem zalać mięso, piec w piekarniku ok 2 godz w 175-180 st, podawać z ryżem lub ziemniakami smacznego