Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba pieczona w aromatycznych ziołach z papryką.
Przepis na mini pączki serowe, proste i szybkie do zrobienia. Pączki mięciutk...
Odsłon: 2158
Proste , pożywne i sycące danie z makaronu, brokułu i indyka. Polecam na szyb...
Odsłon: 155
Przepis na mini pączki serowe, proste i szybkie do zrobienia. Pączki mięciutk...
Odsłon: 2158
Proste , pożywne i sycące danie z makaronu, brokułu i indyka. Polecam na szyb...
Odsłon: 155
Składniki
Karpia czyścimy i osuszamy. W środku polewamy go sokiem z cytryny. Przyprawami i ziołami smarujemy w środku i na zewnątrz. Układamy w natłuszczonym naczyniu żaroodpornym. Karpia pieczemy w zamkniętym naczyniu w 180 stopniach przez 50-60 minut. Długość pieczenia zależy oczywiście od wielkości ryby. Karpia podajemy z frytkami, ryżem lub ziemniakami i surówką.