Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjny karpik
Rybę pokroić w dzwonka, natrzeć solą i pieprzem, polać sokiem z cytryny i odstawić na kilka godzin do lodówki.
Karpia obtoczyć rozbełtanym jajkiem następnie bułką tartą. Kawałki ryby położyć na rozgrzany olej.
Przepis dnia
Sezon na popierówki w pełni dziś proponuję pyszne pierogi idealne na letni ob...
Odsłon: 3221
Papierówki najbardziej pasują do szarlotki, mają cudowny smak, pachną wspania...
Odsłon: 3445
Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
Odsłon: 10301
Małosolne z lekko podkręconym smakiem!
Odsłon: 20
Sezon na popierówki w pełni dziś proponuję pyszne pierogi idealne na letni ob...
Odsłon: 3221
Papierówki najbardziej pasują do szarlotki, mają cudowny smak, pachną wspania...
Odsłon: 3445
Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
Odsłon: 10301
Małosolne z lekko podkręconym smakiem!
Odsłon: 20
Składniki
Rybę pokroić w dzwonka, natrzeć solą i pieprzem, polać sokiem z cytryny i odstawić na kilka godzin do lodówki.
Karpia obtoczyć rozbełtanym jajkiem następnie bułką tartą. Kawałki ryby położyć na rozgrzany olej.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kotlety mielone z cukinii
Dania główne
Pierogi z kaszą gryczaną i grzybami
Dania główne
Tarta z kurkami i boczkiem (średnica 32 cm)
Dania główne
Leniwe kluski. Przepis ze starego zeszytu.
Kotlety mielone z cukinii
Pełne smaku!
Odsłon: 102
Pierogi z kaszą gryczaną i grzybami
Staropolski przepis na smaczne pierogi, polecam ten przepis.
Odsłon: 51