Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na kolację wigilijną tak podany karp smakuje wybornie i na pewno zachwyci gości.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1194
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 146
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 462
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 71
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1194
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 146
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 462
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 71
Składniki
Karpia umyć ściągnąc łuski,i podzielić na kawałki. Każdą porcję wymieszać w roztrzepanym jajku i obtoczyć wiórkach kokosowych.Pomarańcz pociąć na plastry i również obtoczyć w wiórkach kokosowych. Kłaść kawałki karpia i plastry pomarańczy na rozgrzane masło. Smażyć na małym ogniu z dwóch stron. Smacznego życzę!