Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na kolację wigilijną tak podany karp smakuje wybornie i na pewno zachwyci gości.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4739
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26390
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1624
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4739
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26390
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1624
Składniki
Karpia umyć ściągnąc łuski,i podzielić na kawałki. Każdą porcję wymieszać w roztrzepanym jajku i obtoczyć wiórkach kokosowych.Pomarańcz pociąć na plastry i również obtoczyć w wiórkach kokosowych. Kłaść kawałki karpia i plastry pomarańczy na rozgrzane masło. Smażyć na małym ogniu z dwóch stron. Smacznego życzę!