Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na kolację wigilijną tak podany karp smakuje wybornie i na pewno zachwyci gości.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 805
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420445
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1754
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 805
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420445
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1754
Składniki
Karpia umyć ściągnąc łuski,i podzielić na kawałki. Każdą porcję wymieszać w roztrzepanym jajku i obtoczyć wiórkach kokosowych.Pomarańcz pociąć na plastry i również obtoczyć w wiórkach kokosowych. Kłaść kawałki karpia i plastry pomarańczy na rozgrzane masło. Smażyć na małym ogniu z dwóch stron. Smacznego życzę!