Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten tydzień jakiś krótki się wydawał, jeśli chodzi o czas do południa. Trzeba było wymyślić coś, co szybko się robi i na dodatek samo ;) No i zrobiło się :D Pysznie na dodatek ;)
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 90
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4328
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2605
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 90
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4328
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2605
Składniki
Kaszę mieszamy z pokrojoną w kostkę marchewką, groszkiem, posiekaną cebulą i natką kolendry. Całość zalewamy bulionem, przekładamy do naczynia żaroodpornego, dokładnie rozprowadzamy. Na wierzch układamy białe kiełbaski. Zapiekamy pod przykryciem 30 min w piekarniku rozgrzanym do 200°C.