Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten tydzień jakiś krótki się wydawał, jeśli chodzi o czas do południa. Trzeba było wymyślić coś, co szybko się robi i na dodatek samo ;) No i zrobiło się :D Pysznie na dodatek ;)
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 329
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 113
Bardzo rzadko piekę serniki, bo to niepraktyczne ciasto dla dwuosobowej rodzi...
Odsłon: 42
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 163
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 329
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 113
Bardzo rzadko piekę serniki, bo to niepraktyczne ciasto dla dwuosobowej rodzi...
Odsłon: 42
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 163
Składniki
Kaszę mieszamy z pokrojoną w kostkę marchewką, groszkiem, posiekaną cebulą i natką kolendry. Całość zalewamy bulionem, przekładamy do naczynia żaroodpornego, dokładnie rozprowadzamy. Na wierzch układamy białe kiełbaski. Zapiekamy pod przykryciem 30 min w piekarniku rozgrzanym do 200°C.