Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 2331 Ocena: 51824
Dodano: 18.02.2017
Odsłon: 2903
1-2 os. | 60 min | łatwe | tanie |
Kaszę mieszamy z pokrojoną w kostkę marchewką, groszkiem, posiekaną cebulą i natką kolendry. Całość zalewamy bulionem, przekładamy do naczynia żaroodpornego, dokładnie rozprowadzamy.
Na wierzch układamy białe kiełbaski.
Zapiekamy pod przykryciem 30 min w piekarniku rozgrzanym do 200°C.
Na skróty
Komentarze do przepisu (12)

kasia-p 20 lutego 2017Zgłoś do usunięcia
Pyszne jedzonko :) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

ciacho50 19 lutego 2017Zgłoś do usunięcia
Bardzo apetyczne kiełbaski. Dawno nie jadłam, pyszności :) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Futka 19 lutego 2017Zgłoś do usunięcia
Przepyszne i bardzo pożywna propozycja :) Mniam <3 Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Docherro 18 lutego 2017Zgłoś do usunięcia
Świetna propozycja na białą kiełbaske...super smacznie:) Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz

bellamozzarella 18 lutego 2017Zgłoś do usunięcia
biała z kaszą...oj nie wpadłabym na to połączenie ;-))) czyli podwójna biała ;-))) ale pyszne musi być..mniammmm :-) Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz

Bellapi 18 lutego 2017Zgłoś do usunięcia
Pyszne i sycące a do tego szybkie Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz