Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sa to mielone z miesa wolowego z pietruszaka najlepiej marokanska, ale nie wiem czy jest dostepna wiec poprostu z pietruszka ktora nadaje im specyficznego smaku, doskonale smakuje z kasza kuz kuz, a jak ktos nie lubi to z ryzem
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13149
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1490
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14459
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5975
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13149
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1490
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14459
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5975
Składniki
mieso zmielonz mieszamy z jajkiem, posiekana pietruszka i przyprawami na jednolita mase, formujemy z niego niewielkie kulki,
w glebokiej patelniu lub radlu rozpuszczamy lyzke masla kladziemy uformowane kulki z miesa i szybko obsmazamy z obu stron, nastepnie zmniejszamy ogien dolewamy troszke wody ( z miesa wyjdzie sok ktory utworzy z ta woda pyszny sos) dosypujemy pozostala pietruszke i ciut przypraw, dusimy na malym ogniu okolo pol godziny i gotowe,