Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś pysznego dla każdego, każdy na pewno lubi bigos, ta potrawa jest coś ala bigosu a nawet lepsza. Idealne danie na różne uroczystości, niedzielną kolację.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4758
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12896
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5742
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7272
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4758
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12896
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5742
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7272
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, solimy i obsmażamy na rozgrzanym oleju, następnie przekładamy do garnka podlewamy wodą i gotujemy.
2. Cebulę obieramy, drobno kroimy, prużymy na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki. Doprawiamy pieprzem oraz solą. Chwilę prużymy i przekładamy do mięsa
3. Kapustę kiszoną drobno kroimy również przesmażamy i przekładamy do garnka. Dodajemy fasolkę szparagową, suszone śliwki, ewentualnie podlewamy wodą.
4. Pod koniec gotowania wlewamy przecier i doprawiamy sola oraz maggi.
5. Danie gotowe. 6. Smacznego.