Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś pysznego dla każdego, każdy na pewno lubi bigos, ta potrawa jest coś ala bigosu a nawet lepsza. Idealne danie na różne uroczystości, niedzielną kolację.
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17251
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3181
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 577
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 175
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 2121
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17251
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3181
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 577
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 175
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 2121
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, solimy i obsmażamy na rozgrzanym oleju, następnie przekładamy do garnka podlewamy wodą i gotujemy.
2. Cebulę obieramy, drobno kroimy, prużymy na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki. Doprawiamy pieprzem oraz solą. Chwilę prużymy i przekładamy do mięsa
3. Kapustę kiszoną drobno kroimy również przesmażamy i przekładamy do garnka. Dodajemy fasolkę szparagową, suszone śliwki, ewentualnie podlewamy wodą.
4. Pod koniec gotowania wlewamy przecier i doprawiamy sola oraz maggi.
5. Danie gotowe. 6. Smacznego.