Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj u mnie znowu wiosna na talerzu. Zapraszam na pożywne klopsiki z piersi kurczaka. Aby je trochę urozmaicić, dodać koloru i wyrazu dorzuciłam rzodkiewkę i szczypior, który zasadziliśmy w doniczce w kuchni. Musicie koniecznie spróbować :)
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Składniki
Mięso dokładnie umyć, osuszyć i pokroić w drobną kostkę. Rzodkiewki i szczypiorek umyć, a następnie drobno pokroić. Wymieszać mięso z rzodkiewkami, szczypiorkiem, bułką tartą (ilość wedle uznania) i jajkami. Doprawić solą i pieprzem, a następnie uformować klopsiki. Smażyć na mocno rozgrzanym ogniu przez ok. 5-6 minut z każdej strony.
Smacznego !
:)