Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy i smaczny obiad.
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11978
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 919
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 117
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2907
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11978
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 919
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 117
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2907
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować według opisu na opakowaniu. Mięso wymieszać z jajkiem, bułką tartą, zmiażdżonym czosnkiem, natką pietruszki, sokiem i miąższem z cytryny, dwoma łyżkami wody. Przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać dokładnie. Formować małe kuleczki, przełożyć do naczynia żaroodpornego, podlać winem i piec w piekarniku nagrzanym do 190 stopni przez około 20 minut. Spaghetti wyłożyć na półmisek, obłożyć klopsikami, skropić powstałym sosem i podawać na ciepło.