Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy i smaczny obiad.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 734
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11170
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3963
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1372
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 734
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11170
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3963
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1372
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować według opisu na opakowaniu. Mięso wymieszać z jajkiem, bułką tartą, zmiażdżonym czosnkiem, natką pietruszki, sokiem i miąższem z cytryny, dwoma łyżkami wody. Przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać dokładnie. Formować małe kuleczki, przełożyć do naczynia żaroodpornego, podlać winem i piec w piekarniku nagrzanym do 190 stopni przez około 20 minut. Spaghetti wyłożyć na półmisek, obłożyć klopsikami, skropić powstałym sosem i podawać na ciepło.