Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna propozycja dla kochajacych grzyby, tym razem poprostu pieczarki !
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17641
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1774
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15285
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5171
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9022
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17641
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1774
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15285
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5171
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9022
Składniki
Mieso, cebule, czosnek i polowe pieczarek zmielic polaczyc z jajkiem na jednolita mase, doprawic do smaku i formowac male kuleczki, obtoczyc lekko w mace i obsmazyc na odrobinie oleju na teflonowej patelni,
Pozostale pieczarki pokroic, w garnku zagotowac okolo pol litra wody wrzucic pokrojone grzyby, lisc laurowy; sol pieprz posiekana pietruszke i doprawic do smaku sosem sojowym, malutka lyzeczka maki zagescic sos,
Kiedy klopsy beda juz obsmazone na zloty kolor przekladac pojedynczo do gotowego sosu, pogotowac razem okolo 15 minut, podawac z ziemniakami, ryzem, kasza kto jak lubi, smacznego