Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna propozycja dla kochajacych grzyby, tym razem poprostu pieczarki !
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1441
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420871
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1898
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1441
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420871
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1898
Składniki
Mieso, cebule, czosnek i polowe pieczarek zmielic polaczyc z jajkiem na jednolita mase, doprawic do smaku i formowac male kuleczki, obtoczyc lekko w mace i obsmazyc na odrobinie oleju na teflonowej patelni,
Pozostale pieczarki pokroic, w garnku zagotowac okolo pol litra wody wrzucic pokrojone grzyby, lisc laurowy; sol pieprz posiekana pietruszke i doprawic do smaku sosem sojowym, malutka lyzeczka maki zagescic sos,
Kiedy klopsy beda juz obsmazone na zloty kolor przekladac pojedynczo do gotowego sosu, pogotowac razem okolo 15 minut, podawac z ziemniakami, ryzem, kasza kto jak lubi, smacznego