Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna propozycja dla kochajacych grzyby, tym razem poprostu pieczarki !
Polewa na piernik zawsze świetnie dopełnia smak korzennego ciasta. Gładka, kr...
Odsłon: 68
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 56
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 689
Polewa na piernik zawsze świetnie dopełnia smak korzennego ciasta. Gładka, kr...
Odsłon: 68
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 56
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 689
Składniki
Mieso, cebule, czosnek i polowe pieczarek zmielic polaczyc z jajkiem na jednolita mase, doprawic do smaku i formowac male kuleczki, obtoczyc lekko w mace i obsmazyc na odrobinie oleju na teflonowej patelni,
Pozostale pieczarki pokroic, w garnku zagotowac okolo pol litra wody wrzucic pokrojone grzyby, lisc laurowy; sol pieprz posiekana pietruszke i doprawic do smaku sosem sojowym, malutka lyzeczka maki zagescic sos,
Kiedy klopsy beda juz obsmazone na zloty kolor przekladac pojedynczo do gotowego sosu, pogotowac razem okolo 15 minut, podawac z ziemniakami, ryzem, kasza kto jak lubi, smacznego