Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31035
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5682
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31035
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5682
Składniki
Oczyszczoną z gniazg paprykę pokroić w cienkie paski, marchewkę i i obrane łodygi selera w plasterki, seler w słupki (skropić go sokiem z cytryny), brokuły podzielić na różyczki.
W płaskim rondlu rozgrzać olej, zaszklić drobno posiekana cebulę włożyć warzywa i masło, smażyć mieszając kilka minut, dodać przecier pomidorowy i bulion i dusić na małym ogniu 5-8 min.
Wlać jogurt, wymieszać i podgrzać a przed podaniem posypać wszystko szczypiorkiem.