Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz pomysłu na niedzielny obiad na imprezę, oto przepis dla Ciebie. Delikatne mięso z Indyka przekładane grzybowym farszem, czy dasz się skusić?
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1317
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1131
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 301
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1317
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1131
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 301
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, rozbijam, doprawiam solą. 2. Cebulę obieram, drobno kroję, smażę na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodaję drobno pokrojone pieczarki, Doprawiam pieprzem oraz solą.
3. Na każdym kawałku mięsa układam plasterek sera, plasterek kiełbaski i łyżkę farszu z grzybów.
4. Mięso zwijam w kopertki, panieruję w bułce tartej, w roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej. 5. Kotlety smażę na rozgrzanym oleju z obu stron.
6. Kopertki gotowe, podaję z ulubioną surówką oraz ziemniakami. 7. Smacznego.