Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz pomysłu na niedzielny obiad na imprezę, oto przepis dla Ciebie. Delikatne mięso z Indyka przekładane grzybowym farszem, czy dasz się skusić?
Polecam.
Odsłon: 664
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4432
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1123
Polecam.
Odsłon: 664
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4432
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1123
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, rozbijam, doprawiam solą. 2. Cebulę obieram, drobno kroję, smażę na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodaję drobno pokrojone pieczarki, Doprawiam pieprzem oraz solą.
3. Na każdym kawałku mięsa układam plasterek sera, plasterek kiełbaski i łyżkę farszu z grzybów.
4. Mięso zwijam w kopertki, panieruję w bułce tartej, w roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej. 5. Kotlety smażę na rozgrzanym oleju z obu stron.
6. Kopertki gotowe, podaję z ulubioną surówką oraz ziemniakami. 7. Smacznego.