Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływające się w ustach roladki z Indyka, nadziewane farszem pieczarkowym. Poznaj mój przepis krok po kroku a zobaczysz jak szybko osiągniesz wyśmienite danie obiadowe dla całej rodziny. Daj się zaskoczyć tą wyjątkową recepturą.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2299
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4391
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1319
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 301
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2299
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4391
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1319
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 301
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję w plastry i rozbijam, Doprawiam pieprzem oraz solą. 2. Cebulę obieram, drobno kroje i smażę na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodaję umyte, drobno pokrojone pieczarki. Doprawiam pieprzem oraz solą i dodaję ketchup oraz musztardę. 3. Na każdym plastrze mięsa układam połowę plastra żółtego sera i po łyżce farszu z pieczarek.
4. Mięso zwijam w kopertki, panieruję w bułce tartej, następnie w roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej. 5. Kopertki smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
6. Gotowe. 7. Smacznego.