Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływające się w ustach roladki z Indyka, nadziewane farszem pieczarkowym. Poznaj mój przepis krok po kroku a zobaczysz jak szybko osiągniesz wyśmienite danie obiadowe dla całej rodziny. Daj się zaskoczyć tą wyjątkową recepturą.
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11966
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 884
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 113
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2895
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11966
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 884
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 113
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2895
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję w plastry i rozbijam, Doprawiam pieprzem oraz solą. 2. Cebulę obieram, drobno kroje i smażę na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodaję umyte, drobno pokrojone pieczarki. Doprawiam pieprzem oraz solą i dodaję ketchup oraz musztardę. 3. Na każdym plastrze mięsa układam połowę plastra żółtego sera i po łyżce farszu z pieczarek.
4. Mięso zwijam w kopertki, panieruję w bułce tartej, następnie w roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej. 5. Kopertki smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
6. Gotowe. 7. Smacznego.