Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety z obłędnym nadzieniem, nie mają sobie równych, same rozpływają się w ustach. Kiedy przygotowałam je po raz pierwszy, ledwie zdążyłam spróbować. Zniknęły ze stołu w mgnieniu oka. Kilka prostych składników i pyszne kopertki są gotowe, możemy przygotować na różne uroczystości.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 190
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4424
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12019
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6836
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5620
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 190
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4424
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12019
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6836
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5620
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję w plastry i rozbijam, Doprawiam pieprzem oraz solą. Jajka obieram, kroję w cząstki. 2. Każdy plaster mięsa przykrywam połową plastra żółtego sera, polewam ketchupem, układam po cząstce ugotowanego jajka i posypuje drobno posiekanym szczypiorkiem.
3. Mięso zwijam w kopertki, panieruję w bułce tartej, następnie w roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej. 4. Kopertki smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
5. Gotowe. 6. Smacznego.