Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety z obłędnym nadzieniem, nie mają sobie równych, same rozpływają się w ustach. Kiedy przygotowałam je po raz pierwszy, ledwie zdążyłam spróbować. Zniknęły ze stołu w mgnieniu oka. Kilka prostych składników i pyszne kopertki są gotowe, możemy przygotować na różne uroczystości.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336667
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3945
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423057
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2564
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336667
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3945
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423057
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2564
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję w plastry i rozbijam, Doprawiam pieprzem oraz solą. Jajka obieram, kroję w cząstki. 2. Każdy plaster mięsa przykrywam połową plastra żółtego sera, polewam ketchupem, układam po cząstce ugotowanego jajka i posypuje drobno posiekanym szczypiorkiem.
3. Mięso zwijam w kopertki, panieruję w bułce tartej, następnie w roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej. 4. Kopertki smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
5. Gotowe. 6. Smacznego.