Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety z obłędnym nadzieniem, nie mają sobie równych, same rozpływają się w ustach. Kiedy przygotowałam je po raz pierwszy, ledwie zdążyłam spróbować. Zniknęły ze stołu w mgnieniu oka. Kilka prostych składników i pyszne kopertki są gotowe, możemy przygotować na różne uroczystości.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3525
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 743
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1066
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 148
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3525
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 743
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1066
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 148
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję w plastry i rozbijam, Doprawiam pieprzem oraz solą. Jajka obieram, kroję w cząstki. 2. Każdy plaster mięsa przykrywam połową plastra żółtego sera, polewam ketchupem, układam po cząstce ugotowanego jajka i posypuje drobno posiekanym szczypiorkiem.
3. Mięso zwijam w kopertki, panieruję w bułce tartej, następnie w roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej. 4. Kopertki smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
5. Gotowe. 6. Smacznego.