Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam kopytka, na obiad podaje z kapusta kiszoną na ciepło oraz żeberkami w sosie, a na kolacje kopytka odgrzewane na maśle z cynamonem i cukrem, mmm pychotka.
Polecam.
Odsłon: 1034
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 806
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 106
Polecam.
Odsłon: 1034
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 806
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 106
Składniki
Ziemniaki obieramy i gotujemy. Szykujemy stolnicę na której przeciągamy przez praskę gorące ziemniaki, pozostawiamy do wystygnięcia. Ostudzone ziemniaki łączymy z podanymi składnikami.
Zagniecione ciasto dzielimy na mniejsze porcje z których robimy wałeczki i nacinamy ostrym nożem. Ciasto może wydawać się klejące w tedy możemy podsypać odrobiną mąki.
Do garnka z osoloną wodą wrzucamy partiami gotowe kopytka. Po wypłynięciu gotujemy przez 2 minuty, nie ma potrzeby mieszania.