Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobry sposób na przemycenie kaszy gryczanej rodzince
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Kaszę ugotować na bardzo miękko,tak samo ugotować kapustę.Do przestudzonej kaszy dodać drobno pokrojoną kapustę ,startą na drobne wiórka marchwewkę,śmietanę ,musztarde oraz bułkę wszystko razem wymieszać i doprawić solą pieprzem i koperkiem .Z gotowej masy formować małe kotleciki , panierować je w bułce i smażyć na oleju.Podawać z ulubioną sałatką.Życzę smacznego.