Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 129 Ocena: 4977
Dodano: 14.04.2010
Odsłon: 31054
5-6 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Kaszę ugotować na bardzo miękko,tak samo ugotować kapustę.Do przestudzonej kaszy dodać drobno pokrojoną kapustę ,startą na drobne wiórka marchwewkę,śmietanę ,musztarde oraz bułkę wszystko razem wymieszać i doprawić solą pieprzem i koperkiem .Z gotowej masy formować małe kotleciki , panierować je w bułce i smażyć na oleju.Podawać z ulubioną sałatką.Życzę smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (7)

lopacz 02 października 2011Zgłoś do usunięcia
z musztarda dla dzieci bylabym ostrozna! zamiast musztardy jajko i bez smietany!3 Kto głosował? | Odpowiedz

aguhak 26 kwietnia 2010Zgłoś do usunięcia
robiłam wszystko wedle przepisu, ale jakoś moje kotlety rozpadały się w trakcie smażeniadodałam jajko i pomogło, również wyszły smaczne
3 Kto głosował? | Odpowiedz

Jagoda50 16 kwietnia 2010Zgłoś do usunięcia
Sprawdziłam,pyszne.1 Kto głosował? | Odpowiedz

wiola1100 15 kwietnia 2010Zgłoś do usunięcia
dzięki za miłe słowa cieszę sie że przepis wam sie podoba1 Kto głosował? | Odpowiedz

Annuar 15 kwietnia 2010Zgłoś do usunięcia
Kiedyś robiłam podobne kotlety z kaszą i płatkami owsianymi. Smakowały nawet zażartym mięsożercom ;) Powtarzam się, ale zazdroszczę Twojej Rodzince takich obiadków...1 Kto głosował? | Odpowiedz

mari 14 kwietnia 2010Zgłoś do usunięcia
Wiolu, jesteś szalenie twórczą kobietką ;) Pozdrawiam! A przepis oczywiście wykorzystam bo u mnie prawie wcale nie jada się kaszy gryczanej.1 Kto głosował? | Odpowiedz

NATIE 14 kwietnia 2010Zgłoś do usunięcia
Fajny przepis. Myslisz ze moznaby je upiec w piekarniku zamiast smzenia? (oszczedzam kalorie) :)0 Kto głosował? | Odpowiedz