Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobry sposób na przemycenie kaszy gryczanej rodzince
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1593
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 974
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1593
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 974
Składniki
Kaszę ugotować na bardzo miękko,tak samo ugotować kapustę.Do przestudzonej kaszy dodać drobno pokrojoną kapustę ,startą na drobne wiórka marchwewkę,śmietanę ,musztarde oraz bułkę wszystko razem wymieszać i doprawić solą pieprzem i koperkiem .Z gotowej masy formować małe kotleciki , panierować je w bułce i smażyć na oleju.Podawać z ulubioną sałatką.Życzę smacznego.