Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ostatnio coś nie mam ochoty na mięso więc kombinuje z róznymi pomysłami kotlettów bezmięsnych.oto kolejna propozycja.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1451
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 508
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1451
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 508
Składniki
Ryż ugotować ,marchewkę zetrzeć na drobnej tarce ,cebulę drobno pokroić i zeszklić na maśle.Wystudzony ryż wymieszać z marchewką,cebulą,serem wbić jajko dodać tymianek sól,pieprz i 3 łyżki bułki tartej, wszystko wymieszać na gładką masę,formować małe kotlecciki,panierować w bułce i smażyć na oleju.Podawać z ulubionym sosem i surówka(ja oczywiście dałam swoj ukochany tzatzik i surówkę z białej rzepy).Życzę smacznego.