Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ostatnio coś nie mam ochoty na mięso więc kombinuje z róznymi pomysłami kotlettów bezmięsnych.oto kolejna propozycja.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30992
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3672
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5242
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30992
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3672
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5242
Składniki
Ryż ugotować ,marchewkę zetrzeć na drobnej tarce ,cebulę drobno pokroić i zeszklić na maśle.Wystudzony ryż wymieszać z marchewką,cebulą,serem wbić jajko dodać tymianek sól,pieprz i 3 łyżki bułki tartej, wszystko wymieszać na gładką masę,formować małe kotlecciki,panierować w bułce i smażyć na oleju.Podawać z ulubionym sosem i surówka(ja oczywiście dałam swoj ukochany tzatzik i surówkę z białej rzepy).Życzę smacznego.