Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie na obiad. Kotleciki są aromatyczne i delikatne.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10406
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5997
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5316
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12852
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4594
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10406
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5997
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5316
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12852
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4594
Składniki
Przygotowanie: Mięso wyrobić z jajkiem, jogurtem, otrębami i przyprawami do smaku. Formować kotleciki i smażyć na tłuszczu z obu stron na złoty kolor, po czym odsączyć na ręczniku papierowym. Paprykę oczyścić, pokroić razem z cebulą, przełożyć na patelnię z masłem, oprószyć mąką i przysmażyć. Następnie wlać bulion, dołożyć koncentrat pomidorowy, doprawić według smaku, włożyć przygotowane kotleciki i dusić na wolnym ogniu przez 10 minut. SMACZNEGO.