Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie na obiad. Kotleciki są aromatyczne i delikatne.
Słodka Rzymianka to niezwykłe połączenie intensywnego smaku czekolady z delik...
Odsłon: 110957
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 12
Smaki Grecji!
Odsłon: 39
Słodka Rzymianka to niezwykłe połączenie intensywnego smaku czekolady z delik...
Odsłon: 110957
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 12
Smaki Grecji!
Odsłon: 39
Składniki
Przygotowanie: Mięso wyrobić z jajkiem, jogurtem, otrębami i przyprawami do smaku. Formować kotleciki i smażyć na tłuszczu z obu stron na złoty kolor, po czym odsączyć na ręczniku papierowym. Paprykę oczyścić, pokroić razem z cebulą, przełożyć na patelnię z masłem, oprószyć mąką i przysmażyć. Następnie wlać bulion, dołożyć koncentrat pomidorowy, doprawić według smaku, włożyć przygotowane kotleciki i dusić na wolnym ogniu przez 10 minut. SMACZNEGO.