Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczny i zdrowy dodatek do mięsa lub samodzielne danie. kotleciki są chrupiące z zewnątrz i miękkie w środku, polecam :-)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1960
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2638
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1960
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2638
Składniki
Kaszę kuskus zalać gorącym rosołem lub bulionem, odstawić na 5 min. Cebulę i czosnek pokroić w kostkę i zeszklić na oleju. Kaszę przełożyć do miski, dodać cebulę z czosnkiem, jajka, bułkę tartą, pokrojone w kostkę suszone pomidory. Przyprawić solą, pieprzem, dodać bazylię. Dokładnie wymieszać. Formować kotleciki i smażyć z obu stron na rumiano.
Podawać z ulubionymi dodatkami. Smacznego :-)