Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rewelacyjne kotleciki bardzo aromatyczne uwielbiane przez moją rodzinę zwłaszcza dzieci, można je przygotować wcześniej a potem tylko usmażyć szybko
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326459
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12091
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16867
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5515
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326459
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12091
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16867
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5515
Składniki
Pierś myjemy suszymy wycinamy kosteczki i chrząstkę następnie kroimy w kostkę,cebulę drobno kroimy i mieszamy mięso,cebulę vegetę, przyprawę do kurczaka,oliwę,pieprz,paprykę.Zostawiamy na jakiś czas żeby sie zamarynowało w lodówce najlepiej na całą noc.Na drugi dzień dodajemy żółtka,mąkę ziemniaczaną i ubite na sztywno białka delikatnie mieszamy,kładziemy łyżką na rozgrzany tłuszcz i smażymy z obydwu stron na rumiano.Podajemy z ulubioną surówką.