Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczne kotlety na obiad.
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 193
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 2242
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4452
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 193
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 2242
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4452
Składniki
Wykonanie: Jaka przepiórcze ugotować i obrać. Mięso, ziemniaki zmielić, wbić jajka, dodać starty ser, bułkę tartą, natkę pietruszki. Przyprawić do smaku, dobrze wyrobić masę. Z przyrządzonej masy sformować 10 jednakowych kulek, następnie każdą kulkę mięsną spłaszczać, położyć jajko przepiórcze i zawijać formując zgrabne kotleciki. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor.