Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Staramy się podawać jak najwięcej przepisów na niezbyt doceniane, nasze polskie warzywa. Był już burak, teraz czas na selera. Na początek jako dodatek do kotletów ryżowych.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2447
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18184
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2447
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18184
Składniki
Ryż zalać 2 szklankami wody i ugotować, ostudzić. Selera zetrzeć na tarce o dużych oczkach, cebulę pokroić. Na patelni rozgrzać olej i poddusić cebulę i selera, następnie dodać do ryżu, wbić jajko, dodać natkę i przyprawić.
Z uzyskanej masy formować kotleciki, obtoczyć w bułce tartej i smażyć na rumiano na rozgrzanym oleju. Podawać z jogurtem naturalnym. Smacznego!!!