Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Staramy się podawać jak najwięcej przepisów na niezbyt doceniane, nasze polskie warzywa. Był już burak, teraz czas na selera. Na początek jako dodatek do kotletów ryżowych.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13634
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1563
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15079
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6189
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13634
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1563
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15079
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6189
Składniki
Ryż zalać 2 szklankami wody i ugotować, ostudzić. Selera zetrzeć na tarce o dużych oczkach, cebulę pokroić. Na patelni rozgrzać olej i poddusić cebulę i selera, następnie dodać do ryżu, wbić jajko, dodać natkę i przyprawić.
Z uzyskanej masy formować kotleciki, obtoczyć w bułce tartej i smażyć na rumiano na rozgrzanym oleju. Podawać z jogurtem naturalnym. Smacznego!!!