Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A gdyby tak odmienić zwykłe mielone? www.domowe.blog.pl
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11090
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4904
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1056
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9611
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1427
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11090
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4904
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1056
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9611
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1427
Składniki
Zmieliłam kilogram łopatki razem z dużą cebulą. Dodałam jajko i przyprawę do mięsa mielonego Prymat. Formowałam miseczkę o średnicy ok. 8 cm, nakładałam kostkę sera i zalepiałam w kulę. Gotowałam na parze 15 minut. Można również obtoczyć w mące lub bułce tartej i smażyć do zrumienienia.