Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gazetowy przepis,całkiem dobry.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10566
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6101
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5340
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12973
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4716
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10566
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6101
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5340
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12973
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4716
Składniki
ziemniaku ugotować
2 jajka ugotować na twardo
ziemniaki zemleć,dodać posiekane jajka,obraną z ości i skóry makrelę,pkrojoną drobno cebulę,natkę pietruszki,surowe jajko,doprawić solą i pieprzem,dokładnie wymieszać
formować okrągłe ,niezbyt duże kotleciki,otoczyć w tartej bułce i smażyć na rumiano na mocno rozgrzanym tłuszczu.podawać gorące z surówką z kapusty
w oryginalnym przepisie nie dodaje się gotowanych jajek