Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlet z wieprzowego mielonego mięsa podany z ziemniakami i sałatką z kapusty i papryk.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16250
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4988
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16250
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4988
Składniki
Mięso z łopatki i podgardle mielimy razem z czosnkiem i cebulą, wbijamy jajka, dodajemy pieprz, sól, bułkę tartą i majeranek. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Z tak przygotowanego mięsa formujemy kotlety i smażymy je na gorącym tłuszczu na rumiany kolor z obu stron.
W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone kotlety podajemy z ugotowanymi ziemniakami i sałatką z papryk oraz z ostrymi papryczkami cherry. Smacznego !!!