Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlet z wieprzowego mielonego mięsa podany z ziemniakami i sałatką z kapusty i papryk.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336609
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3605
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422697
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2440
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336609
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3605
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422697
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2440
Składniki
Mięso z łopatki i podgardle mielimy razem z czosnkiem i cebulą, wbijamy jajka, dodajemy pieprz, sól, bułkę tartą i majeranek. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Z tak przygotowanego mięsa formujemy kotlety i smażymy je na gorącym tłuszczu na rumiany kolor z obu stron.
W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone kotlety podajemy z ugotowanymi ziemniakami i sałatką z papryk oraz z ostrymi papryczkami cherry. Smacznego !!!