Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlet mielony zrobiony z mielonej, wieprzowej łopatki, podany z ugotowanymi ziemniakami i marynowanymi ogóreczkami.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 317
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4401
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1862
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3628
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31084
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 317
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4401
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1862
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3628
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31084
Składniki
Do zmielonego mięsa dodajemy jajka, startą cebulę, przeciśnięty przez praskę czosnek, tartą bułkę, sól i pieprze, dokładnie mieszamy wszystkie składniki. Z farszu mięsnego formujemy kotlety i smażymy je na gorącym tłuszczu do ich ładnego zarumienienia i miękkości mięsa. W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami i marynowanymi ogóreczkami. Smacznego !!!