Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjny mielony z ziemniakami i surówką colesław, bardzo lubiany przez wielu smakoszy.
maszynka do mielenia mięsa, nóż, patelnia, garnek,
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7553
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 42
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 80
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1257647
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7553
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 42
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 80
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1257647
Składniki
Surówka: Kroimy kapustę pekińską na drobne paski, trzemy marchew na wiórki, kroimy cebulę w kostkę. Do pokrojonej kapusty dodajemy majonez, olej, sól i pieprz do smaku, dokładnie wszystko mieszamy. Danie: Mięso mielimy z cebulą i czosnkiem. Dodajemy tartą bułkę, 3 jajka, sól oraz pozostałe przyprawy, dobrze mieszamy jednocześnie próbując farsz na kotlety. Na rozgrzanej patelni z tłuszczem, smażymy uformowane z farszu kotlety na złoty kolor z obu stron. W między czasie gdy smażą się kotlety, gotujemy osolone ziemniaki, gdy się ugotują odlewamy z wody, odparowujemy i wykładamy na talerz, podajemy wraz z kotletami mielonymi i kiszoną kapustą. Smacznego !!!