Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozbite plastry schabu z kością, panierowane w jajku i bułce tartej, usmażone na gorącym wieprzowym tłuszczu podane z ugotowanymi ziemniakami i sałatką warzywną z paprykami.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 225
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4518
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12242
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6942
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5662
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 225
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4518
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12242
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6942
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5662
Składniki
Plastry schabu rozbijamy tłuczkiem do mięsa, solimy i pieprzymy z obu stron, panierujemy w rozbełtanym jajku i bułce tartej i smażymy na gorącym tłuszczu na złoty kolor, do miękkości mięsa. W między czasie gotujemy ziemniaki.
Usmażone kotlety podajemy z ugotowanymi ziemniakami i sałatką warzywną z kapusty, papryk i ogórków. Smacznego !!!