Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący i smaczny kotlet na niedzielny obiad. Dzisiaj go robiłem smakował wszystkim.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 428
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5441
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 428
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5441
Składniki
Wykonanie: Kotlety posypać solą i pieprzem i rozbić tłuczkiem. Olej wymieszać z musztardą,. Kotlety przełożyć do miseczki, zalać przygotowaną marynatą i odłożyć do lodówki na godzinę. Następnie panierować w bułce tartej. Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. SMACZNEGO.