Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący i smaczny kotlet na niedzielny obiad. Dzisiaj go robiłem smakował wszystkim.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3887
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414979
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2430
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3887
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414979
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2430
Składniki
Wykonanie: Kotlety posypać solą i pieprzem i rozbić tłuczkiem. Olej wymieszać z musztardą,. Kotlety przełożyć do miseczki, zalać przygotowaną marynatą i odłożyć do lodówki na godzinę. Następnie panierować w bułce tartej. Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. SMACZNEGO.