Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący i smaczny kotlet na niedzielny obiad. Dzisiaj go robiłem smakował wszystkim.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1208
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 151
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 468
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1208
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 151
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 468
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Składniki
Wykonanie: Kotlety posypać solą i pieprzem i rozbić tłuczkiem. Olej wymieszać z musztardą,. Kotlety przełożyć do miseczki, zalać przygotowaną marynatą i odłożyć do lodówki na godzinę. Następnie panierować w bułce tartej. Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. SMACZNEGO.