Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący i smaczny kotlet na niedzielny obiad. Dzisiaj go robiłem smakował wszystkim.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 37
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 92
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2817
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4179
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 37
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 92
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2817
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4179
Składniki
Wykonanie: Kotlety posypać solą i pieprzem i rozbić tłuczkiem. Olej wymieszać z musztardą,. Kotlety przełożyć do miseczki, zalać przygotowaną marynatą i odłożyć do lodówki na godzinę. Następnie panierować w bułce tartej. Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. SMACZNEGO.