Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do drugiego dania
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3548
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1280
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1073
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 188
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3548
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1280
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1073
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 188
Składniki
Wykonanie: Pora, pieczarki oczyścić, bardzo drobno posiekać i zeszklić na łyżce tłuszczu. Następnie ostudzić, dodać do mięsa, wsypać grysik, dodać zmiażdżony czosnek, wbić jajko, przyprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wyrobić masę. Z przygotowanej masy mięsnej formować na dłoni kotlety, obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.