Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna alternatywa mięsnych kotletów mielonych.
Chili con carne to danie, które pierwszy raz zostało odnotowane w 1857 roku!...
Odsłon: 363
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 4386
Propozycja na obiad z polędwicy wieprzowej z paseczkiem tłuszczyku. Tę ostatn...
Odsłon: 160
Kurczak ciacciatore to włoskie danie oznaczające "kurczaka po myśliwsku". Jes...
Odsłon: 162
Chili con carne to danie, które pierwszy raz zostało odnotowane w 1857 roku!...
Odsłon: 363
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 4386
Propozycja na obiad z polędwicy wieprzowej z paseczkiem tłuszczyku. Tę ostatn...
Odsłon: 160
Kurczak ciacciatore to włoskie danie oznaczające "kurczaka po myśliwsku". Jes...
Odsłon: 162
Składniki
10 jajek gotujemy na twardo ,studzimy ,obieramy i siekamy. Opłukane zioła osuszamy ,drobno siekamy ,dodajemy wraz z surowymi jajkami do ugotowanych. Dodajemy chrzan ,musztardę i bułkę tartą. Doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Formujemy kotlety i panierujemy w bułce tartej. Smażymy na oleju ,na rumiano.