Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 677
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 138
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1312
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 677
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 138
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1312
Składniki
Kapustę poszatkować.
Mięso z jajkami, ryżem, przyprawami i kapustą wyrobić na jednolitą masę. Formować kotlety, usmażyć. Przełożyć do garnka, podlać wodą.
Cebulę pokroić w piórka, marchew zetrzeć na grubej tarce, wyłożyć na kotlety. Zalać koncentratem, dusić do miękkości.
Podawać z ryżem lub ziemniakami. Smacznego.