Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2373
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4473
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1490
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 433
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2373
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4473
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1490
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 433
Składniki
Kapustę poszatkować.
Mięso z jajkami, ryżem, przyprawami i kapustą wyrobić na jednolitą masę. Formować kotlety, usmażyć. Przełożyć do garnka, podlać wodą.
Cebulę pokroić w piórka, marchew zetrzeć na grubej tarce, wyłożyć na kotlety. Zalać koncentratem, dusić do miękkości.
Podawać z ryżem lub ziemniakami. Smacznego.