Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
KOTLETY TROCHĘ ZMODYFIKOWANE/,MNIE SMAKUJĄ/ KOMU ODPOWIADAJĄ NIECH SPRÓBUJE,POLECAM
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 724
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1020
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2041
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 724
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1020
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2041
Składniki
BUŁKĘ NAMOCZYĆ I ODCISNĄĆ ,CEBULĘ ZESZKLIĆ NA SMALCU/SCHŁODZIĆ/ CZOSNEK PRZECISNĄĆ PRZEZ PRASKĘ,MARCHEWKĘ,PIETRUSZKĘ/MOJA BYŁA Z ROSOŁU/I PIECZARKI ZETRZEĆ NA TARCE O GRUBYCH OCZKACH,WSZYSTKIE SKŁADNIKI DAJEMY DO MISKI ,POSYPAĆ DO SMAKU SOLĄ,PIEPRZEM I PAPRYKĄ W PROSZKU,WBIĆ JAJA I DOBRZE WYMIESZAĆ.FORMOWAĆ KOTLECIKI OBTOCZYĆ W TARTEJ BUŁCE,SMAŻYĆ NA GORĄCY SMALCU.