Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
KOTLETY TROCHĘ ZMODYFIKOWANE/,MNIE SMAKUJĄ/ KOMU ODPOWIADAJĄ NIECH SPRÓBUJE,POLECAM
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7949
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 327
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3287
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 605
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7949
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 327
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3287
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 605
Składniki
BUŁKĘ NAMOCZYĆ I ODCISNĄĆ ,CEBULĘ ZESZKLIĆ NA SMALCU/SCHŁODZIĆ/ CZOSNEK PRZECISNĄĆ PRZEZ PRASKĘ,MARCHEWKĘ,PIETRUSZKĘ/MOJA BYŁA Z ROSOŁU/I PIECZARKI ZETRZEĆ NA TARCE O GRUBYCH OCZKACH,WSZYSTKIE SKŁADNIKI DAJEMY DO MISKI ,POSYPAĆ DO SMAKU SOLĄ,PIEPRZEM I PAPRYKĄ W PROSZKU,WBIĆ JAJA I DOBRZE WYMIESZAĆ.FORMOWAĆ KOTLECIKI OBTOCZYĆ W TARTEJ BUŁCE,SMAŻYĆ NA GORĄCY SMALCU.