Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 18761
Dodano: 11.02.2009
Odsłon: 12064
5-6 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Mięso z jajami, mąką i odciśniętą bułką dokładnie wyrobić. Przyprawić solą i pieprzem. Formować kotlety i smażyć na zloty kolor. Przygotowac sos: grzyby ugotowac, drobno posiekac. Zrumienic mąkę z masłem, rozprowadzic wywarem z grzybów, grzyby, zagotowac, przyprawic solą i pieprzem. Kotlety podawać polane sosem z ziemniakami lub ryżem i surówką. Smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

oldzi10 07 marca 2009Zgłoś do usunięcia
Nie każdy robi kotlety mielone w identyczny sposób ja znam inny.zamiast zaglądać na tą stronę proszę ugotować wodę!8 Kto głosował? | Odpowiedz

killbill 12 lutego 2009Zgłoś do usunięcia
Mysle ze przepis na kotlety mielone zna kazdy:) to tak jakby dodac przepis na ugotowanie wody:) moglaby pani chociaz dac przepis na ten sos grzybowy:)0 Kto głosował? | Odpowiedz