Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, delikatne kotlety mielone zrobione z trzech ćwiartek z kurczaka podane z ziemniakami i ogórkami konserwowymi.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15162
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15162
Składniki
Mięso mielimy przez sitko 8 mm, skórki mielimy z cebulą i czosnkiem przez sitko 3 mm. Do zmielonego mięsa dodajemy bułkę tartą, sól i pieprz ziołowy, mieszamy. Wbijamy jajka i ponownie mieszamy. Z mięsa formujemy kotlety i smażymy na złoty kolor z obu stron do miękkości mięsa.
W między czasie gotujemy ziemniaki w osolonej wodzie. Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami i ogórkami konserwowymi. Smacznego!!!