Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, delikatne kotlety mielone zrobione z trzech ćwiartek z kurczaka podane z ziemniakami i ogórkami konserwowymi.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424838
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10662
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424838
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10662
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Składniki
Mięso mielimy przez sitko 8 mm, skórki mielimy z cebulą i czosnkiem przez sitko 3 mm. Do zmielonego mięsa dodajemy bułkę tartą, sól i pieprz ziołowy, mieszamy. Wbijamy jajka i ponownie mieszamy. Z mięsa formujemy kotlety i smażymy na złoty kolor z obu stron do miękkości mięsa.
W między czasie gotujemy ziemniaki w osolonej wodzie. Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami i ogórkami konserwowymi. Smacznego!!!