Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, delikatne kotlety mielone zrobione z trzech ćwiartek z kurczaka podane z ziemniakami i ogórkami konserwowymi.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 458
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1152
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5867
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1153
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1231
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 458
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1152
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5867
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1153
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1231
Składniki
Mięso mielimy przez sitko 8 mm, skórki mielimy z cebulą i czosnkiem przez sitko 3 mm. Do zmielonego mięsa dodajemy bułkę tartą, sól i pieprz ziołowy, mieszamy. Wbijamy jajka i ponownie mieszamy. Z mięsa formujemy kotlety i smażymy na złoty kolor z obu stron do miękkości mięsa.
W między czasie gotujemy ziemniaki w osolonej wodzie. Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami i ogórkami konserwowymi. Smacznego!!!