Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis stary i bardzo zdrowy ,ponieważ o kaszach trochę zapomnieliśmy .
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10337
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5953
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5302
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12778
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4539
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10337
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5953
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5302
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12778
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4539
Składniki
Wszystkie składniki dokladnie wyrobić w miarę potrzeby doprawić ,nadać im owalny kształt ,obtaczać w mącę wymieszanej z bułką tartą i smażyć na gorącym tłuszczu na piękny kolor . Bardzo dobrze smakują z dodatkiem kapusty kiszonej i ziemniakami , bardzo wskazane podanie z sosem grzybowym .