Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rybne kotlety mielone zrobione z filetów morszczuka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z kapusty, papryk i ogórka.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 807
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5724
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9528
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 259
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 807
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5724
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9528
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 259
Składniki
Wymyte, osuszone filety mielimy razem z cebulą i pokrojoną natką pietruszki z koperkiem. Do zmielonego fileta dodajemy bułkę tartą, pieprz cytrynowy, ziołowy, sól, czosnek i jajko. Wszystko dokładnie mieszamy, przykrywamy i wstawiamy do lodówki na godzinę żeby farsz dojrzał w smak. Po tym czasie formujemy z farszu kotlety, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na gorącym oleju z obu stron na złoty kolor.
W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami i sałatką warzywną. Ziemniaki posypujemy drobno pokrojoną natką i koprem. Smacznego!!!