Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rybne kotlety mielone zrobione z filetów morszczuka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z kapusty, papryk i ogórka.
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 874
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 115
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 222
Polecam, pychota.
Odsłon: 501
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 296
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 874
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 115
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 222
Polecam, pychota.
Odsłon: 501
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 296
Składniki
Wymyte, osuszone filety mielimy razem z cebulą i pokrojoną natką pietruszki z koperkiem. Do zmielonego fileta dodajemy bułkę tartą, pieprz cytrynowy, ziołowy, sól, czosnek i jajko. Wszystko dokładnie mieszamy, przykrywamy i wstawiamy do lodówki na godzinę żeby farsz dojrzał w smak. Po tym czasie formujemy z farszu kotlety, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na gorącym oleju z obu stron na złoty kolor.
W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami i sałatką warzywną. Ziemniaki posypujemy drobno pokrojoną natką i koprem. Smacznego!!!