Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso wieprzowe połączone z papryką i jabłkiem , dają kotletom wyśmienity smak.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 398
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3657
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 828
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 137
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 314
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 398
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3657
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 828
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 137
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 314
Składniki
Mięso doprawić solą, pieprzem. Paprykę pokroić w drobną kostkę. Ser mozzarella pokroić w kostkę. Jabłko obrać , zetrzeć na tarce o grubszych otworach.
Mięso umieścić w miseczce, wbić jajko, dodać musztardę ser mozzarella, paprykę oraz 1 1/2 łyżki tartej bułki.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. uformować kotleciki, obtoczyć w tartej bułce.
Na patelni rozgrzać olej, smażyć na złoto - brązowy kolor z obu stron. Osączyć na papierowym ręczniku.
Podawać z frytkami, surówką lub innymi dodatkami.