Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso wieprzowe połączone z papryką i jabłkiem , dają kotletom wyśmienity smak.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11010
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6309
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5401
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13278
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5033
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11010
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6309
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5401
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13278
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5033
Składniki
Mięso doprawić solą, pieprzem. Paprykę pokroić w drobną kostkę. Ser mozzarella pokroić w kostkę. Jabłko obrać , zetrzeć na tarce o grubszych otworach.
Mięso umieścić w miseczce, wbić jajko, dodać musztardę ser mozzarella, paprykę oraz 1 1/2 łyżki tartej bułki.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. uformować kotleciki, obtoczyć w tartej bułce.
Na patelni rozgrzać olej, smażyć na złoto - brązowy kolor z obu stron. Osączyć na papierowym ręczniku.
Podawać z frytkami, surówką lub innymi dodatkami.