Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso wieprzowe połączone z papryką i jabłkiem , dają kotletom wyśmienity smak.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1536
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231940
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5044
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1536
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231940
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5044
Składniki
Mięso doprawić solą, pieprzem. Paprykę pokroić w drobną kostkę. Ser mozzarella pokroić w kostkę. Jabłko obrać , zetrzeć na tarce o grubszych otworach.
Mięso umieścić w miseczce, wbić jajko, dodać musztardę ser mozzarella, paprykę oraz 1 1/2 łyżki tartej bułki.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. uformować kotleciki, obtoczyć w tartej bułce.
Na patelni rozgrzać olej, smażyć na złoto - brązowy kolor z obu stron. Osączyć na papierowym ręczniku.
Podawać z frytkami, surówką lub innymi dodatkami.