Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inne wydanie ryby. Zamiast smażonej w panierce ryby proponuję upieczone, zdrowe kotleciki
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 98
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2719
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2317
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 98
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2719
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2317
Składniki
Filety wraz z czosnkiem i cebulą mielimy. Ja to robię blenderem, bo maszynki nie mam. Jednak bardziej polecam maszynkę do mielenia mięs.
Zmieloną rybę przekładamy do miski. Dodajemy jajka, sok z cytryn, otręby, posiekane kiełki. Doprawiamy solą i pieprzem.
Formujemy kotleciki i układamy na blaszce. Pieczemy w nagrzanym piekarniku w temp. 180 st.C ok. 30-40 minut.