Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inne wydanie ryby. Zamiast smażonej w panierce ryby proponuję upieczone, zdrowe kotleciki
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 533
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 80
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7774
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 533
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 80
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7774
Składniki
Filety wraz z czosnkiem i cebulą mielimy. Ja to robię blenderem, bo maszynki nie mam. Jednak bardziej polecam maszynkę do mielenia mięs.
Zmieloną rybę przekładamy do miski. Dodajemy jajka, sok z cytryn, otręby, posiekane kiełki. Doprawiamy solą i pieprzem.
Formujemy kotleciki i układamy na blaszce. Pieczemy w nagrzanym piekarniku w temp. 180 st.C ok. 30-40 minut.