Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inne wydanie ryby. Zamiast smażonej w panierce ryby proponuję upieczone, zdrowe kotleciki
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11712
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1273
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12332
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3082
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11712
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1273
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12332
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3082
Składniki
Filety wraz z czosnkiem i cebulą mielimy. Ja to robię blenderem, bo maszynki nie mam. Jednak bardziej polecam maszynkę do mielenia mięs.
Zmieloną rybę przekładamy do miski. Dodajemy jajka, sok z cytryn, otręby, posiekane kiełki. Doprawiamy solą i pieprzem.
Formujemy kotleciki i układamy na blaszce. Pieczemy w nagrzanym piekarniku w temp. 180 st.C ok. 30-40 minut.