Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sznycle po bawarsku czyli kotlety schab-owe inaczej to super alternatywa dla tradycyjnych schabowych, wyróżniają się dodatkiem chrzanu i musztardy, smażone na maśle klarowanym smakują rewelacyjnie.
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 187
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3056
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 922
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 654
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 187
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3056
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 922
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 654
Składniki
Schab opłukaj, osusz ręcznikiem papierowym i lekko rozbij. Chrzan dokładnie wymieszaj z musztardą, dodaj sól i pieprz. Każdy kawałek schabu natrzyj przygotowaną mieszanką. Następnie obtocz w mące, roztrzepanym jajku oraz bułce tartej. Kotlety smaż na rozgrzanym maśle na małym ogniu na złoty kolor z obu stron. Podaj z ugotowanymi ziemniakami i ulubioną surówką.